AKS HÅNDBOLD

Drømmer du om en hverdag med tid og overskud til både håndbold, gymnasie og fritid, og drømmer du om at blive en del af et setup, hvor alle brænder lige så meget for sporten som dig selv – så er AKS København det rigtige for dig. Håndboldlinjen på AKS København er en overbygning af håndboldklubben Ajax Københavns U17, U19 og seniorhold. Når du er en del af AKS København, er du derfor også en del af Ajax København.

I samarbejde mellem AKS København og Ajax København sørger vi for et professionelt setup, hvor du som spiller kan udvikle dig individuelt gennem to ugentlige morgentræninger og kollektivt gennem den almindelige håndbold klubtræning i Ajax København.

Trænerne på AKS København  er rekrutteret fra øverste nationale hylde. De trænere, du møder til morgentræning, er typisk de samme, du vil opleve i Ajax København. Nogle af dem vil du have på dit eget hold og nogle af dem vil være trænere for Ajax Københavns bedste damehold eller herrehold.

Hvis du vælger AKS København, er du sikret den optimale blanding af teknisk, taktisk og fysisk træning. Vores testcenter vil sørge for, at den fysiske træning tilpasses den enkelte spiller.

Har du evnerne og viljen, har vi trænerne og miljøet, der kan tage dig hele vejen til den nationale elite.

AKS HÅNDBOLDTRÆNERE

Nick Valentin Szwiec
Mads Bo Jensen
John "Speedy" Larsen
Kasper Andersen
Martin Grønmann

LÆS MERE OM DINE FARVORITTER NEDENUNDER


 Nick Valentin Szwiec - (AKS HERRER & KVINDER)

Nick er til dagligt Sportslig Leder på AKS. Udover at være det, er Nick gennemgående træner i håndbold på både drenge- og pigetræningen på AKS tirsdag og torsdag morgen.

Nick har gennem de sidste 10 år trænet senior herrer- og kvinder på eliteniveau. Han var med i trænerteamet som rykkede Ajax kvinder op i landets bedste række og har senest været ansat som cheftræner i Team Sydhavsøerne.

Udover senior-verdenen har Nick også arbejdet med nogle af landets dygtigste spillere i ungdom både som træner på Bellahøj Skoles Idrætslinje, Team Copenhagen, Oure, GOG, KIES og nu som talenttræner i DanskHåndbold på drengesiden.


Mads Bo Jensen - (AKS HERRER)

Mads Bo Jensen håndbold-koordinator på drengesiden i AKS. Han har en fortid i trænerteamet omkring Aarhus United og cheftræner i 2. division i Skovbakken kvinder og som assistent i AGF i 1. division kvinder. På ungdomssiden har han tidligere været cheftræner i HEI/VRI på deres U17 drenge.

Mads Bo er har DanskHåndbolds højeste træneruddanelse som Diplomtræner og har en kandidat i humanistisk- og samfundsvidenskabelig idrætsvidenskab fra Københavns- og Århus universitet. Før AKS arbejdede han 3 år i DHF som foreningskonsulent.

Nu er Mads Bo talentchef i Ajax København på herresiden, cheftræner for U17 drengene og bindeled mellem U17 og U19 som træner U19 drenge 2.


John "Speedy" Larsen - (AKS HERRER)

Speedy har en lang trænerkarriere bag sig og kommer med en meget stor faglig ekspertise. Speedy har DanskHåndbolds højeste træneruddannelse som diplomtræner samt er uddannet EHF Master Coach (højeste træneruddannelse i Europa).

Han har tidligere været ligatræner med Slagelse Håndbold som han desuden selv rykkede op med og forblev i ligaen med året efter. Han har han gennem flere år været i flere 1. og 2. divisionsklubber forskellige steder i Danmark som Ajax, Slagelse, Fredericia. Speedy har også af flere omgange været udlandsprofessionel træner i blandt andet Norge og på Færøerne. I 2021 blev han færøsk mester med Vest Manna samt kåret til årets træner på Færøerne. Udover sit klubarbejde har Speedy også været ansat 5 år i DanskHåndbold som kulminerede med OL sølv med U17 kvindelandsholdet. Speedy er udover at være ansat på AKS også ansat som Ajax Københavns dygtige U19 herrer.


Kasper Andersen - (AKS Kvinder)

Kasper Andersen håndbold-koordinator på pigesiden i AKS. Han er udover cheftræner på Ajax Københavns Ligakvinder. Hans viden er stor og har allerede været en stor del rundt i de bedste træningsmiljøer omkring i Danmark.

Han har tidligere været ungdomstræner og arbejdet med talenterne i Team Esbjerg/SGI Håndbold.

Han har også været talentansvarlig på pigesiden i GOG, samt U18 træner og 1. divisionstræner på kvindesiden. Senere arbejdede han som akademi-chef på SHEA i Skanderborg håndbold, hvor han også havde ansvaret for trivslen for de boende elever, mens han trænede U17 og U19 kvinder.

Kasper har været utallige gange til DM hvori han har vundet DM guld 4 gange med henholdsvis HIK U17 piger, Skanderborg på både U17 og U19 piger samt U17 pigerne i GOG. Udover at bruge al sin tid på håndbold har Kasper også arbejdet som håndboldekspert på Mediano de seneste 5 år.


Martin Grønmann - (AKS KVINDER)

Martin Grønmann er assisterende træner for Ajax Københavns ligakvinder samt ansvarlig for U17 pigerne i Ajax København.

Martin har de seneste 9 år været ansat i Danskhåndbold som regionaltræner (tidligere HRØ-træner) og er også en del af den nye talentstruktur i arbejdet med at skabe, fastholde og udvikle talenter til seniorniveau på eliteniveau.

I sit virke som træner har Martin tidligere både været i Ajax og FIF. Her har han været til DM 6 gange hvor det er blevet til mange medaljer med 2 sølv, 2 bronze, 1 fjerdeplads og 1 aflysning (COVID).

Martin er ansat i sin 2. sæson i AKS. Udover at være håndboldtræner hos os, har Martin gennem de sidste 5 år været ansvarlig på håndboldlinjen på pigesiden på KIES, hvor han er med til at skabe retningen, strategien og strukturen for deres talentarbejde. Desuden har Martin en stor rolle i at være den gennemgående person for os på AKS fra transitionen for de elever der vælger at tage hele turen fra efterskolelivet på fx KIES videre til AKS.