SKOLEGANG OG SPORT

AKS KØBENHAVN ER FOR DIG DER VIL KOMBINERE SKOLE & SPORT 

 AKS København går skolegang og sport hånd i hånd. Det gør vi ved at tilbyde et særligt setup hvor morgentræning, ungdomsuddannelse og klub går hånd i hånd.

Du har en hverdag med andre ligesindede, der prioriterer deres sport og hvad der følger med i det ekstremt højt.

Københavns åbne Gymnasium (KG) understøtter din sport som AKS -elev. KG er flexible omkring din hverdag og er meget åbne for at finde gode løsninger på at du får din hverdag til at hænge sammen med sport og skole. Der bliver taget mange hensyn, for hele tiden at skabe gode rammer for at lykkes med bedst mulig præstation.

I samarbejde med Københavns åbne GymnasiumAjax København, Hovedstadens basketballfællesskab (HBBF), Team Danmark og Team Copenhagen har vi derfor ansat vejledere til specifikt at hjælpe sportseleverne med at få struktureret deres hverdag, så der er tid og plads til skolegang, undervisning og lektier og samtidig overskud til at give den fuld gas til sport, træning og kamp.

Københavns åbne Gymnasium og Team Danmark er officiel uddannelsespartner og tilbyder derfor to ugentlige lektiecaféer, samt mulighed for ekstraundervisning som kompensation for fravær ifm. sportsaktiviteter.

Du bliver som AKS-elev en del af Team Danmarks "Lifeskill-program". Så udover du får særlige kompetencer i fysisk træning og basket/håndboldundervisning bliver du også en del af Lifeskill-programmet.

Du bliver løbende undervidst i relevante emner som;

  • Kost & ernæring
  • Sportspsykologi
  • Søvn
  • Planlægning
  • Sportsfysiologi
  • Skadesforbyggende træning
  • Og mange andre relevante emner...

Vi tror på, at hele mennesker i balance har størst mulighed for at lykkes – derfor vægter vi også elevernes sociale liv og velvære højt. Vi mener, at den rette struktur og det rigtige fokus kan frigive tid til også at pleje sociale interesser.

Ønsker du at bo på i København har AKS København et tæt samarbejde med Valby Kollegiet hvor vi udbyder AKS-værelser til særligt fordelagtige priser (læs mere her)

Nogle af dine naboer blive andre unge atleter fra AKS København, der ligesom dig selv forstår, hvad det kræver at få gymnasie og elitesport til at passe sammen - mens andre bliver andre unge der studerer i København.