FYSISK TRÆNING - AKS København

Fysisk træning og tilrettelæggelse af den, er en helt afgørende forudsætning for at skabe optimale udviklingsmuligheder og betingelser for optimalt præstation i din sport. Derfor prioriterer vi fysisk træning meget højt, og har ansat nogle meget dygtige trænere til netop at varetage det. Herigennem får AKS København-eleven kendskab til sin krops kapacitet og får derefter tilrettelagt og tilpasset deres fysiske programmer således spillerne udvikler sig og har mål at arbejde imod ift. deres fysiske resultater og kapacitet.

AKS - FYSISKE TRÆNERE

Bar Kohavi
- Basketball
Sebastian Gelbek
- Håndbold

- LÆS MERE OM DE FYSISKE TRÆNERE HERUNDER - 

Bar Kohavi - (AKS FYSISK - BASKETBALL)

Bar er ansvarlig for vores basketball drenges fysiske setup, træningsprogrammer og vejledning. Han er en ekstrem kapicitet og helt enormt ærgerrig for vores setup hele tiden udvikler sig. Han har en lang og flot baggrund bag sig både i det Danske Basketball Forbund som fysisk ansvarlig samt ACB-ligaen (Den bedste række i Spanien på herre-siden hos UCAM som assisterende fysisk træner). Udover har han også været på Sønderjyskes Fodbold Akademi med ansvar for den fysiske udvikling fra U13 op til transitions spiller (overgang fra ungdom til senior).

Han er uddannet kandidat i "præstationstrænings for eliteidræt. Styrkeuddannet i NSCA (Det amerikanske nation styrkeforbund) Bachelor i Spotrs Science og fysical education med specialisering i kinesiologi og hjertekar rehabalitering.

Bar er der fast til 2 fysiske træninger om ugen på basket-siden for vores AKS-elever.


Sebastian Gelbek - (AKS FYSISK HÅNDBOLD)

Sebastian Gelbek er ansvarlig vores vores håndboldspillere fysiske setup. 

Sebastian er dygtig og dedikeret. Han er testansvarlig på SPL og arbejder til dagligt sammen med Mathias Randrup-Holm (fysioterapeut ansvarlig på AKS København) om den daglige ledelse på Sport Performance Lab. 

Sebastian er uddannet personlig træner og crossfitt-instruktør og studerer ved siden af til træningsfysiologi. Sebastian er desuden også gennemgående fra morgentræning til klubtræningerne i Ajax på håndboldherresiden, hvor han guider og vejleder drengene flere gange om ugen fast.