Foreningen AKS København

AKS København har til formål at skabe et af Nordens stærkeste talent- og læringsmiljøer for landets mest ambitiøse basketball- og håndboldspillere. Det er vores ultimative målsætning som vi arbejder hen i mod via et ambitiøst setup som løbende skal skabe større, stærkere og ekstremt stabilt fundament.

AKS København er det eneste tilbud i København, hvor der i én samlet løsning kan leveres integreret træning, skolegang, samt mulighed for kost og logi via vores samarbejde med Valby Kollegiet hvor vi har fortrinsret til AKS-værelser.

På AKS København kan du få en samlet pakke, der forener ungdomsuddannelse, morgentræning, holdtræning, kampe, fysisk træning, testning, samt kost og logi i ét.
Udover at være en del af
AKS-fællesskabet, bliver du elev på Københavns åbne Gymnasium, og spiller i Ajax København.

Elever på AKS København  kan derfor se frem til år, hvor træningen bliver forestået af højt profilerede trænere, hvad enten de spiller basketball eller håndbold. Her vil spillerne have 2 ugentlige morgentræninger som kan veksle mellem haltræning og styrketræningUdover morgentræningen spiller alle i Ajax, hvor de spiller på enten U17, U19 eller seniorhold.

Du bliver på AKS København ikke kun betragtet som 'sports-elev', vi arbejder med hver enkelt AKS-elev som et helt menneske. Vi tager hensyn både på AKS København og på Københavns åbne Gymnasium store hensyn til dig og forsøger at tilpasse din hverdag, så den passer lige ind i dit program og bliver uden for meget spildtid. På den måde kan vi sikre os, at du som elev, har plads og tid til de tre ting vi betegner som hverdagens grundpiller: skole, sport og fritid til at være ung i København.


Referat af ekstraordinær generelforsamling 15. maj 2024

Indkaldelses til ekstraordinær generelforsamling 15. maj 2024

Indkaldelse til ordinær generalforsamling april 2024


AKS København - Vedtægter