FYSIOTERAPI - AKS København

På AKS København vil vi ikke bare passe godt på vores spillere ved at give dem dygtige trænere i deres sport. Vi ønsker heller ikke kun at give dem dygtige fysiske trænere. Vi prioriterer også skadesbehandling, diagnosticering og genoptræning for vores elever når de har udfordringer med skader. 

Derfor har vi fysioterapi til alle morgentræninger på AKS København

AKS København er vi meget glade for at vi samarbejder med Sports Performance Lab.

Læs mere om Mathias nedenfor... Han er ikke bare dygtig - han er også hamrende flink

Mathias Randrup-Holm - (AKS FYSIOTERAPI)

Mathias Randrup-Holm er daglig leder for rehabiliteringsafsnittet i SPL og har en omfattende erfaring indenfor fysioterapi og sport, da han også selv tidligere har basketspiller på højt niveau.

Mathias er til stede hver tirsdag og torsdag når eleverne har morgentræning og hjælper med vejledning, diagnosticering og behandlinger i tidsrummet mens der er træning. Behandlingslængden varierer naturligvis efter hvor mange der skal tilses på dagen.

Vi har ydermere en særlig god aftale med SPL hvor man som AKS-elev kan få akutte tider til rigtig fordelagtige priser af Mathias med det som rækker udover morgentræningstiden. Klinikken hjælper også med henvisning fra læge og tager imod sundhedsforsikringer ligesom fx ultralydsskanninger er en del af behandlingspakken når der er behov for det på AKS København.

En særlig aftale vi er enormt glade for, så vi kan hjælpe spillerne hurtigt, trygt og godt.


Grundlæggende får du dette fra vores fysioterapeutiske setup:

  • Korte 15mins fysioterapeutisk undersøgelses screeninger med fokus på det mest relevante herunder en foreløbig diagnose, en kortsigtet behandlingsplan og information til trænere gennem Sideline. Foregår i tidsrummet 7:30-9:15 hver tirsdag og torsdag i valbyhallen i forbindelse med AKS træning.

  • Ved omfattende skader eller yderligere udredning, så henvises der til relevant behandling og undersøgelse i privat fysioterapeutisk regi hos SPL med egen betaling.
  • Tilbud om attraktive fordele ved de længere forløb herunder fast pris på 329kr for 30mins fysioterapeutisk rådgivning/behandling. Dette inkluderer ultralydsscanning, shockwave, tapning, akupuntur med mere.
  • Deltagelse i liveskill og andre events som vi i samarbejde finder relevante.